Днес „Берое“ започна официално подготовката си за новия сезон. Старши треньорът Александър Димитров изведе група от 26 футболисти. От настоящия състав липсваха единствено Иво Иванов, Венцислав Василев и Спас Делев, които получиха по-дълга почивка заради участието си в националния отбор на България и ще се присъединят до края на седмицата. По традиция беройци бяха посрещнати от около 250 свои привърженици, които изгледаха първото занимание на Спортна база „Берое“. В понеделник и вторник всички налични състезатели преминаха и медицински изследвания в София.

trenirovka-2

Сигурните нови имена в отбора до този момент са Васил Панайотов, Александър Колев, Ерик Почански, Александър Василев и Станислав Дрянов.

trenirovka-3

Тренировки с отбора започнаха още защитниците Христофор Хубчев, който се очаква да подпише в следващите дни и Иван Пенев, който ще премине пробен период, както и вратарят Слави Матин, който ще бъде част и от ДЮШ на „Берое“.

trenirovka-4

Междувременно „Берое“ се раздели със Станислав Костов, чийто договор с клуба изтече.

Група на ПФК “Берое” за първа тренировка

вратари:
Благой Макенджиев, Михаил Михайлов, Богомил Цинцарски, Слави Матин;
защитници:
Веселин Пенев, Георги Динков, Емин Ахмед, Пламен Тенев, Ивайло Ангелов, Христофор Хубчев, Иван Пенев, Илия Миланов;
полузащитници:
Атанас Зехиров, Кирил Личев, Неманя Милисавлевич, Стивън Петков, Педро Маркеш, Евертон Джилио – Том, Станислав Дрянов, Руси Чернаков, Александър Василев, Ерик Почански, Васил Панайотов;
нападатели:
Георги Божилов, Александър Колев, Ивелин Илиев;

trenirovka-5

Отборът ще проведе лятната си подготовка изцяло на своята база под Аязмото. От събота (18 юни) играчите ще бъдат на лагер на Старозагорските минерални бани. На 23 юни ще бъде и първата контролна среща. Съперник в нея ще бъде съставът на „Дунав“ (Русе), а двубоят ще се играе в Стара Загора. Часът и мястото на срещата ще бъдат обявени допълнително.

trenirovka-6

trenirovka-7

trenirovka-8