Ръководството на ПФК „Берое“ изказва своята благодарност на всички, които бяха съпричастни със снощния празник на нашия клуб! Благодарим за подкрепата и уважението! За нас е чест да работим за този велик клуб и да правим всичко, което е по силите ни, за доброто на всички „зелени сърца“ по света.

Благодарим на всички деятели, бивши и настоящи футболисти, треньори и служители, които радват нашите привърженици и по някакъв начин са допринесли за това нашият клуб да съществува и до днес! Благодарим на всички от Национален фен клуб „Берое“, които направиха страхотна хореография и атмосфера по трибуните! Искрени благодарности на всички хора на стадиона, които снощи ни уважиха с присъствието си и допринесоха за магията на празника! Поклон пред всички вас!

Този празник бе за вас, за цяла Стара Загора и за всички беройци по света! Снощи бе кулминацията на тържествата, но напомняме, че ще има и други инициативи, свързани с нашия юбилей. Ние ще продължим да работим още от днес и ви обещаваме още незабравими емоции, защото нашият клуб го заслужава.

Беройци, продължавайте да обичате своя отбор и да му помагате! Подкрепяйте го винаги и навсякъде, както сте го правили до сега. Нищо не е свършило, защото в следващите десет дни пред нашия отбор предстоят два изключително важни мача. Ние вярваме във вас и сме сигурни, че заедно ще изпълним своята най-близка цел!

БЛАГОДАРИМ ВИ!