Днес на стадион „Берое“ се проведе тържествената програма, посветена на вековния юбилей. Водещият Станимир Гъмов даде началото точно в 18 часа. Можехте да гледате цялата програма, както и юбилейния двубой срещу „Партизан“ единствено по beroe.tv в официалния сайт на клуба и youtube канала на „Берое“. Двубоят бе коментиран паралелно по beroe.tv и Радио Стара Загора от колегите Чавдар Златев и Десислав Тенев.

beroe-partizan_teams

Първи пред публиката излезе танцовия състав The Scary Shadowzz, а след тяхното изпълнение мина и първата група от заслужили деятели и футболисти, която бе наградена.

beroe-partizan_scary-shadowzzz

По-късно в програмата имаше танц от спортен клуб по художествена гимнастика „Импала“ и изпълнение на  Little Bitch Company.

beroe-partizan_impala

beroe-partizan_lbc

Около 18:35 ч. на терена излезе и втората група от заслужили деятели и футболисти.

Тържествената програма включи още танц от ансамбъл „Загорче“ и официални приветствия от кмета на Община Стара Загора Живко Тодоров и министърът на младежта и спорта Красен Кралев.

beroe-partizan_zagorche

beroe-partizan_krasen-kralev_ilko-rusev

beroe-partizan_krasen-krale

beroe-partizan_zhivko-todorov

Точно преди излизането на футболистите на „Берое“ и „Партизан“ Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ ще представят за пръв път на живо парчето „Светът е Берое“.

beroe-partizan_stefan-valdobrev-2

beroe-partizan_stefan-valdobrev

В емблематичния час 19:16 ще започна и самата среща. Днес отборът на „Берое“ бе символично воден воден от легендите Евгени Янчовски и Петко Петков.

beroe-partizan_plamen-lipenski

beroe-partizan_legends-2

beroe-partizan_legends-1

beroe-partizan_first-group

beroe-partizan_boyan-stankov