Както е известно „Берое“ ще играе с „Партизан“ (Белград, Сърбия) в юбилеен двубой по случай „100 години Светът е Берое“. С двубоят ще бъде и официалното отбелязване на вековната годишнина, с награждаване на заслужили футболисти и деятели, както и със специална тържествена програма. Всичко това е планувано за 17 май.

Двубоят ще започне в емблематичния час 19:16, а началото ще бъде дадено в 18 ч. Освен награждаването програмата ще включва изпълнения на The Scary Shadowz, клуб „Импала“ и музикантите от Little Bitch Company. Освен това за пръв път на живо пред публика ще бъде представено и парчето „Светът е Берое“, създадено от Стефан Вълдобрев, който ще бъде на стадиона, заедно с „Обичайните заподозрени“.

Входът за стадиона ще бъде СВОБОДЕН. Уточняваме, че сезонните VIP карти НЯМА да важат. Във VIP зоната ще може да се влиза единствено със специални покани по случая и местата ще бъдат заети от гостите за двубоя.

Молим всички, които ще дойдат на стадиона по възможност да бъдат без личните си автомобили с цел по-добра организация и създаване на нормални условия за достъп до съоръжението.

Очакваме ви!

БЪДИ ЧАСТ ОТ ЗЕЛЕНАТА ИСТОРИЯ!
НЯМА МОЕ, НЯМА ТВОЕ – 100 ГОДИНИ СВЕТЪТ Е БЕРОЕ!