Истинско съзвездие от музиканти и актьори се събра, за да запише видеоклип за песента на Стефан Вълдобрев, посветена на стогодишнината от създаването на „Берое“. Видеото е с участието на „Обичайните заподозрени“ – Веселин Веселинов – Еко, Стоян Янкулов – Стунджи, Иван Лечев и Мирослав Иванов, както и с Поли Генова, Станимир Гъмов и Ваня Джаферович.

Както е известно автор на текста и музиката на парчето е старозагорецът Стефан Вълдобрев, който е сред най-известните фенове на „Берое“.

Премиерата на видеото ще бъде на 6 май в социалните мрежи.

Режисьор на клипа е Момчил Александров, продуцент Степан Поляков, а зад осъществяването на проекта стои FIVE STAR MEDIA GROUP. В момента компанията заснема съвместно с Община Стара Загора и ПФК „Берое“ пълнометражен филм за вековния юбилей на отбора. Премиерата на филма ще се състои в началото на есента, когато е и празникът на града.

Тази година филмът “Стара Загора – Свидетелят на историята”, също продуциран от FIVE STAR MEDIA GROUP беше номиниран за награда на 12-то издание на Международния Фестивал на Туристическия Филм – България “На източния бряг на Европа”.