Помощник-треньорът на „Берое“ Левон Апкарян говори на традиционната пресконференция след мач след загубата с 0:2 от ЦСКА в полуфинал за Купата на България. Вижте неговото мнение за мача.

 

„Една загуба, която беше неочаквана за нас. Самият мач се разви по най-лошият за нас начин. Една елементарна техническа грешка, тъч за нас, загуба на топката. Получаваме гол в 3-ата минута. Това разконцентрира цялата ни концепция, въпреки че ние бяхме много добре наясно, че отборът на ЦСКА е стойностен, има футболисти, които са играли, много добре стояха днес на терена. Търсихме през целия мач да се върнем и да обърнем нещата, за жалост положенията, които имахме с Делев няколко пъти, второто полувреме с Иса… не можахме да отбележим и променим развоя на този мач и загубихме.“ – сподели Апкарян.

„Нито треньора, нито ние помощниците в нито един момент сме имали изказвания преди мача, че този мач ще бъде лесен. Направихме всичко възможно да предупредим и футболистите, но бяха много агресивни. Знаеха какво правят на терена. За второто полувреме няма какво да говоря, защото имаше много лежане…“ – допълни той.

„Ще вмъкна само, че ще направим всичко възможно въпреки тази загуба на реванша да се представим по-добре.“ – завърши треньорът.