Помощник треньорът на „Берое“ Левон Апкарян говори пред медиите на традиционната пресконференция след мач. Той бе лаконичен в изказването си, но сподели, че „Берое“ не е заслужавал да загуби тази среща. Вижте мнението му.

 

„Като цяло нещото, което най-много ни боли днес е че не заслужавахме да загубим и то по такъв начин в София. Изключително себераздаване от нашите футболисти, особено през втората част. Не искам да навлизаме въобще в конкретика и да правим някакви задълбочени анализи.“ – каза Апкарян.

„По принцип се стараем и искаме да не коментираме съдийството. Много се изисква това нещо. Днес няма да го направя. Всеки един от вас е гледал мача и го оставям без коментар. Най-жалкото нещо е че с тази игра и това себераздаване загубихме този мач.“ – обясни той.

„Не, ние си гоним максимума в нашите цели. Но когато загубиш мач като днешния разликата става по-голяма. Ние се вдигаме на ново и това е. „Берое“ е такъв отбор. 7 точки смятаме, че трябва да се опитаме да ги намалим по футболен начин.“ – завърши помощник треньорът на „Берое“.