Голяма разпродажба на част от предлаганите артикули предлага Официалният фен магазин на „Берое“. Акцията стартира от събота (2 април) и ще продължи до изчерпване на намалените наличности. Намаленията са на четири артикула от официалната колекция с марка Uhlsport.

Мачовата фланелка вече е на цена 30 лв., а официалният анцуг е намален на 54 лв. Официалната тениска с яка е намалена на 28 лв., а вече може да закупите тренировъчното горнище за 30 лв.

В официалния фен магазин на „Берое“ може да закупите още много атрактивни артикули с юбилейната емблема. Сред тях са детски сет в дървена кутия, чадър, USB флаш памет, термо чаша, метална запалка, отварачка, магнит, балони, магнити, дървен часовник и ключодържател и др. Сред новите артикули е и павур на цена 10 лв.

Официалният фен магазин на „Берое“ се намира на стадиона под Аязмото (северозападен вход, този с големите стълби). Работното му време е понеделник-сряда и събота-неделя (10:00-13:00 часа и 13:30 до 18:30 часа). Почивни дни са всеки четвъртък и всеки петък. По традиция магазинът работи и по време на официалните срещи на тима на ст. „Берое“.

ОЧАКВАМЕ ВИ!