„Берое“ ще приеме ЦСКА в първи полуфинален двубой от турнира за Купата на България. Мачът е насрочен за сряда (6 април) от 19:15 ч. на стадион „Берое“.

За този двубой НЯМА да има предварителна продажба на билети! Билети ще се продават единствено и само в деня на мача на всички шест каси пред стадиона от 10 часа сутринта до края на срещата.

Цените на пропуските са 7 лв. за всички привърженици. Билетите за VIP зоната са по 30 лв. За VIP-а ще се продават и билети по 10 лв., които са единствено за лица до 18 г.

За този двубой в продажба ще бъдат и специалните дарителски билети, които са на цена 10 лв.

Дарителските билети важат за еднократен вход на съответния двубой, а паричната разлика от стандартната цена за мачовете ще отива във фонда за предстоящия празник на „Берое“. Билетите са предназначени за фенове на “Берое”, които искат да се включат в дарителската кампания за юбилея на клуба, без да се налага да ходят до банка или да превеждат средства по друг начин. Със закупуването на билета –  3 лв. от себестойността му отиват директно като дарение.

Местата, посочени на билета няма да се спазват!

Входът за деца до 12 години е свободен.

Всички, които притежават абонаментни карти трябва да използват вход 1 и 5 от схемата!

ПРОДАЖБА НА БИЛЕТИ В ДЕНЯ НА МАЧА

В деня на мача (6 април) всички 6 каси пред стадион „Берое“ ще отворят в 10 часа. Касата на северозападния вход НЯМА да работи!

Всеки желаещ ще има възможност да си закупи максимум 5 броя билети. Те НЯМА да важат за сектор „Гости“ и няма да бъдат допускани от системата на тези входове!
Съветваме всички привърженици да си закупят билети възможно най-рано през деня!

Билети за сектор „Гости“

Организираните привърженици на ЦСКА ще получат предварително определена бройка билети, а останалата част ще бъде пусната в продажба пред сектора за гости в деня на срещата. Там ще работят две каси , на които ще се продават билети единствено на привърженици от гостуващия отбор.

ОРГАНИЗАЦИЯ НА ВХОДОВЕТЕ

season2014-15