Защитникът Илия Миланов започна за първи път като титуляр за „Берое“ при загубата от „Лудогорец“ с 0:2. След мача той говори пред камерата на beroe.tv. Вижте какво сподели той.

 

– Илия, как видя ти мача?
– Стана доста тежък мач. Имаше доста единоборства. Имахме своите шансове да вкараме гол, но не успяхме. Те вкараха и ни победиха.

– Допуснахте гол в края на първото полувреме. Един от най-неудобните моменти да инкасирате попадение. Именно това ли пречупи настройката за второто полувреме?
– Не. Мисля, че второто полувреме играхме по-добре от първото. Вкараха ни от статично положение. Това може да се случи на всеки отбор. Мисля, че второто полувреме играхме по-добре. Имахме положения, но не успяхме да вкараме и загубихме.

– Сам каза, че второто полувреме заиграхте на по-високи обороти, но какво според теб не ви достигна, за да изравните резултата?
– Не знам и аз. Вече трети мач създаваме доста положения, но не успяваме да вкараме. Надявам се следващите мачове да започнем да вкарваме и да побеждаваме.

– Равен брой точки със „Славия“. Ще се преборите ли с тях за третото място?
– Мисля, че има още доста мачове до края на първенството. Мисля, че трети ще успеем да станем, а може и по-напред.

– Празнувате един век „Берое“, стогодишен юбилей. Това мотивира ли ви допълнително да зарадвате привържениците?
– Да, доста ни мотивира. Надявам се да завършим в тройката за първенството. Има и полуфинал за Купата. Може и да я спечелим. Нищо не се знае.

– Идва двуседмична пауза заради мачовете на националния отбор. Как според теб трябва отбора да отпочине, за да се пренастрои за предстоящия двубой?
– Имаме сега два дни почивка. След това идва доста важен двубой срещу „Левски“ и се надявам да го изиграем на по-добро ниво и да спечелим там.

Използвани са въпроси и на други медии.