„Берое“ ще приеме „Лудогорец“ в мач от XXVI кръг на „А“ група. Двубоят е насрочен за събота (19 март) от 16:30 ч. на стадион „Берое“.

Цените на пропуските са 7 лв. за всички привърженици. Билетите за VIP зоната са по 30 лв. За VIP-а ще се продават и билети по 10 лв., които са единствено за лица до 18 г.

За този двубой в продажба ще бъдат и специалните дарителски билети, които са на цена 10 лв.

Дарителските билети важат за еднократен вход на съответния двубой, а паричната разлика от стандартната цена за мачовете ще отива във фонда за предстоящия празник на „Берое“. Билетите са предназначени за фенове на “Берое”, които искат да се включат в дарителската кампания за юбилея на клуба, без да се налага да ходят до банка или да превеждат средства по друг начин. Със закупуването на билета –  5 лв. от себестойността му отиват директно като дарение.

Местата, посочени на билета няма да се спазват!

Входът за деца до 12 години е свободен.

Всички, които притежават абонаментни карти трябва да използват вход 1 и 5 от схемата!

Съветваме всички привърженици да се възползват от предварителната продажба на билети!

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА

Билетите за мача са в предварителна продажба на всички каси на eventim в страната. Там се продават всички видове билети. За този двубой е предвидена и онлайн продажба с опция print@home. Може да закупите своя билет онлайн ТУК

Съветваме всички, които желаят да си закупят билет предварително да го направят от обектите на ОМV:

ОМV Стара Загора – Три Чучура – кв. „Три чучура“

OMV Дезинтегратор – бул. „Руски“

ИЗВЪНРЕДНО СЪОБЩЕНИЕ!

Поради големия интерес уточняваме, че билетите за мача от Купата на Бългрия срещу ЦСКА (София) ще бъдат пуснати в предварителна продажба НЕ по-рано от 10 дни преди самия мач, който е на 6 април!

ПРОДАЖБА НА БИЛЕТИ В ДЕНЯ НА МАЧА

В деня на мача ще работят пет каси – две пред централните входове 1 и 2, както и една каса до вход 5. Те ще отворят два часа преди началото на двубоя – 14:30 ч. Пред сектора за гости също ще работи една каса.

ОРГАНИЗАЦИЯ НА ВХОДОВЕТЕ

season2014-15