Както е известно ПФК „Берое“ пусна в продажба специални билети за домакинските срещи на отбора. Те са на цена 10 лв. и важат за еднократен вход на съответния двубой, а паричната разлика от стандартната цена за мачовете ще отива във фонда за предстоящия празник на „Берое“. За изминалите два домакински мача бяха продадени 31 от дарителските билети.

Специалните билети са предназначени за фенове на “Берое”, които искат да се включат в дарителската кампания за юбилея на клуба, без да се налага да ходят до банка или да превеждат средства по друг начин. Със закупуването на билета –  5 лв. от себестойността му отиват директно като дарение.

Напомняме, че може да направите своето дарение и чрез специалната дарителска сметка по повод предстоящия юбилей „100 години организиран футбол в Стара Загора“, която бе открита от „ПФК Берое – Стара Загора“ ЕАД  точно преди 1 година. До този момент по сметката са преведени 2302.73 лв.

ПФК „Берое“ благодари на всички, които са отделили средства за закупуване на специални билети или дарени директно по сметката. Такива отчети ще бъдат публикувани всяка седмица в официалния сайт на клуба.

Кампанията продължава и всеки, който има желание да спомогне финансово за тържествата може да внесе желаната сума на следната сметка:

Societe Generale Експресбанк
титуляр по сметка: „Професионален футболен клуб Берое – Стара Загора“ ЕАД
BIC: TTBBBG22
IBAN: BG24TTBB94001526995876

Набраните средства ще бъдат използвани ЕДИНСТВЕНО и САМО по повод вековния юбилей!

Всички дарители са освободени от банкова такса!

БЪДИ ЧАСТ ОТ ЗЕЛЕНАТА ИСТОРИЯ!
НЯМА МОЕ, НЯМА ТВОЕ – 100 ГОДИНИ СВЕТЪТ Е БЕРОЕ!