След нулевото реми с „Черно море“ пред медиите застана Пламен Липенски. Вижте какво сподели той:

 

„Моето мнение няма да се различава от всеобщото впечатление. Знаем, че традиционно играем трудно с този противник, особено у дома. И днес се получи така, но видяхме, че превъзхождахме „Черно море“ от първата до последната минута. Вкарахме съперника в тяхната половина, но не успяхме да отбележим гол, въпреки многото положения, които имахме. Трябва да отбележим и добрата игра на техния вратар. Ако беше паднал гол може би щяха да се отворят и може би щяхме да постигнем още голове след това.“, каза Липенски.

„Червения картон като че ли не бе в наша полза. Това говорихме и в съблекалнята. Те още повече се прибраха, но дори с 11 човека видяхме, че противникът игра зад линията на топката. Прибраха се и чакаха момент на контраатака. Имахме положения, пак казвам и жалко, че не отбелязахме.“, каза кондиционният специалист по повод играта след червения картон на Бакари.

„С Илия Миланов направихме едва три тренировки. Ще се постараем по най-бързия начин да го вкараме във форма“, сподели Липенски по повод формата на новото попълнение на „Берое“.