ПФК „Берое“ пуска в продажба специални билети за домакинските срещи на отбора. Те са на цена 10 лв. и са валидни още за домакинството на „Черно море“, което е на 3 март от 16:30 ч. Дарителските билети важат за еднократен вход на съответния двубой, а паричната разлика от стандартната цена за мачовете ще отива във фонда за предстоящия празник на „Берое“.

Билетите са предназначени за фенове на “Берое”, които искат да се включат в дарителската кампания за юбилея на клуба, без да се налага да ходят до банка или да превеждат средства по друг начин. Със закупуването на билета –  5 лв. от себестойността му отиват директно като дарение.

Билетите за двубоите с „Черно море“ и „Ботев“ от А група вече се продават в системата на eventim. Може да закупите своя билет още сега ТУК   В продажба остават билетите на стандартна цена 5 лв.

Билети ще се продават и на касите на стадион „Берое“ в деня на мача, но съветваме всички привърженици да се възползват от предварителната продажба.

Напомняме, че може да направите своето дарение и чрез специалната дарителска сметка по повод предстоящия юбилей „100 години организиран футбол в Стара Загора“, която бе открита от „ПФК Берое – Стара Загора“ ЕАД . Всеки, който има желание да спомогне финансово за тържествата може да внесе желаната сума на следната сметка:

Societe Generale Експресбанк
титуляр по сметка: „Професионален футболен клуб Берое – Стара Загора“ ЕАД
BIC: TTBBBG22
IBAN: BG24TTBB94001526995876

Набраните средства ще бъдат използвани ЕДИНСТВЕНО и САМО по повод вековния юбилей!

Всички дарители са освободени от банкова такса!

БЪДИ ЧАСТ ОТ ЗЕЛЕНАТА ИСТОРИЯ!
НЯМА МОЕ, НЯМА ТВОЕ – 100 ГОДИНИ СВЕТЪТ Е БЕРОЕ!