През настоящата седмица „Берое“ има две домакинства в двубои от „А“ група. Старозагорци първо ще приемат „Черно море“ в мач от XXIII кръг на „А“ група. Този мач е насрочен за четвъртък (3 март) от 16:30 ч. на стадион „Берое“. В края на седмицата „Берое“ ще излезе и срещу „Ботев“ (Пловдив) в среща от XXIV кръг на първенството. Мачът ще се проведе на 6 март от 16:15 ч. на стадион „Берое“.

Цените на пропуските и за двете срещи са 5 лв. за всички привърженици. Билетите за VIP зоната са по 30 лв. За VIP-а ще се продават и билети по 10 лв., които са единствено за лица до 18 г.

Местата, посочени на билета няма да се спазват!

Входът за деца до 12 години е свободен.

Всички, които притежават абонаментни карти трябва да използват вход 1 и 5 от схемата!

Съветваме всички привърженици да се възползват от предварителната продажба на билети!

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА

Билетите за мача са в предварителна продажба на всички каси на eventim в страната. Там се продават всички видове билети. За този двубой е предвидена и онлайн продажба с опция print@home. Може да закупите своя билет онлайн ТУК

Съветваме всички, които желаят да си закупят билет предварително да го направят от обектите на ОМV:

ОМV Стара Загора – Три Чучура – кв. „Три чучура“

OMV Дезинтегратор – бул. „Руски“

ПРОДАЖБА НА БИЛЕТИ В ДЕНЯ НА МАЧА

В деня на мача ще работят пет каси – три пред централните входове 1 и 2, както и една каса до вход 5. Те ще отворят два часа преди началото на двубоя – 13:30 ч. Пред сектора за гости също ще работи една каса.

ОРГАНИЗАЦИЯ НА ВХОДОВЕТЕ

season2014-15