След нулевото реми със „Славия“ в София, пред журналистите застана помощник-треньорът на „Берое“ Левон Апкарян. Вижте какво сподели той:

 

– Г-н Апкарян, мнението ви за този двубой…
– С оглед на тежкия терен, който бе днес се получи един мач, в който имаше повече борба. Още в първите минути бяхме отборът, който търсеше победата, дори и в момент с човек по-малко. Днес просто ни липсваше голът. Един мач с повече борба и по-малко технически достойнства, но за пореден път нашият отбор показва дух и непримиримост в подобни моменти. Продължаваме напред.

– От кое сте най-разочаровани?
– Не сме разочаровани, защото знаем какво се случва вътре на терена и какъв дух има. Всеки един се раздава. Това, че не сме победили не е никакъв проблем. Напротив, даже ги похвалихме за борбата, дори  и тези, които влязоха по-късно. Просто ни липсваше голът. Имахме ситуации, не една и две. „Славия“ също опитваха да контраатакуват. В никакъв случай не сме разочаровани.

– Това равенство влизаше ли във вашите планове?
– Никога не правим сметки за равен резултат. Винаги играем за победа и не искаме предварително да обявяваме някакви цели, но ние гоним максимума до последно и във всеки един мач. Така беше и днес.

– Има време, но все пак – мислите ли вече за полуфинала с ЦСКА? От техния лагер казаха, че не сте нищо особено…
– Те може да казват, но нека да дойде този мач. Преди това има други мачове. Точно тогава ще покажем къде сме ние и къде са те.

– Смятате ли, че смяната би повлияла на Стивън Петков психологически?
– Това е тема, която не съм аз човекът, който трябва да я разясни, но има много футболни специалисти, които си мълчат. Не казвам, че един млад футболист не трябва да го подкрепяш и налагаш. Ще ви изредя един-два случая – при нас има национален футболист, който стои резерва, в „Лудогорец“ има национален състезател – резерва, в „Локомотив“ (Пловдив) има кадърно момче с над 50 мача – Карагерен – и той е резерва. Ние много добре знаем един млад футболист как трябва да се развие, какво трябва да му дадем и покажем. Примери са Зехиров, и Динков, и Георги Костадинов…просто насила да налагаш някакво правило, което никъде го няма в Европа…Хубаво е да копираме, а не да си измисляме някакви правила.Това е лично мое мнение. Стивън има неговите качества, но му трябва време.