Утре ще бъдат подновени и официалните двубои за 2016 г. в детско-юношеския футбол. В първия си мач за годината „Берое“ U19 ще посрещне един от лидерите в класирането на Елитната група до 19 г. „Литекс“ U19. Интригуващият двубой е насрочен за 13 ч. на Изкуствен терен от комплекс „Берое“.

Момчетата на Иван Гаджев проведоха зимната си подготовка изцяло на своя база в Стара Загора и изиграха редица контролни срещи. „Берое“ U19 влиза в двубоя с „Литекс“ на 7 позиция с актив от 27 т., а съперникът е на 2 място с 10 пункта повече. Двубоят е поверен на рефера Борислав Гидженов от Пловдив.

Следващия двубой на „Берое“ U19 е на 6 март от 14 ч. в Благоевград срещу „Пирин“.

Съставът на „Берое“ до 17 г. също ще поднови своите двубои. Те ще приемат ЦСКА в мач от XVIII кръг на Елитната група до 17 г. Двубоят е насрочен за 1 март от 14 ч. на Изкуствен терен от комплекс „Берое“.

Момчетата на Атанас Димитров записа добри игри и резултати от контролите си в подготовката и влизат в двубоя с желание за победа. Те заемат 8 място в класирането с актив от 21 т., а съперникът е на 11 място със 17 пункта.

Следващия двубой на „Берое“ U17 е на 5 март от 14 ч. в София срещу „Септември“.

ПОДКРЕПЕТЕ МЛАДЕЖКИТЕ ОТБОРИ НА „БЕРОЕ“!