Помощник треньорът на „Берое“ Левон Апкарян говори пред медиите на традиционната пресконференция след мач. Вижте какво сподели той.

 

„Като за първи мач мисля, че стояхме много добре на терена. Знаехме какво ни очаква и че отборът на „Пирин“ е много корав и стойностен. Очаквахме, че ще бъдат по-малко пространствата в днешния двубой, но работихме върху това нещо и смея да твърдя, че имахме положения изработени особено през втората част. Много от нещата, които се тренираха се получиха днес. Не трябва да забравяме, че в същото време в защита имаше ситуации, в които можеха да ни накажат. Вкарахме 3 гола. Като за първи мач сме доволни и продължаваме напред.“ – каза Апкарян.

„Правилно сте забелязали, че имаше моменти с пропуски в дефанзивен план. Трябва да работим върху тях. Когато търсиш да си отпред по-активен, да пресираш е нормално да се създадат положения отзад. Ще наблегнем в детайли, за да изчистим колкото може тези неща в играта.“ – допълни той.

„Фахд Акту няма да остане в „Берое“.“ – обясни помощник треньорът.

„Георги Динков получи травма на последната тренировка, но не е нещо сериозно. Имаме уверението, че до два дни той ще вземе участие на 100%.“ – каза Апкарян.

„Няма как да ви кажа за Сърмов. Нека всички документи дойдат и тогава мога да ви кажа.“ – завърши той.