Помощник треньорът на „Берое“ Левон Апкарян говори ексклузивно пред камерата на beroe.tv след победата с 6:0 над „Саповнела“ в последната контрола на „зелените“ от зимната подготовка, ден преди тимът да приключи лагера си в Турция. Вижте какво сподели той.

 

„Като цяло ние сме по-доволни от работата, която свършиха момчетата по време на целия лагер и че се връщаме всички здрави в Стара Загора. Да, в днешния мач отбелязохме много голове, имаше много интересни и хубави неща, но истината е че и противника не беше на някакво кой знае какво ниво. Най-важното е че сме доволни от целия лагер и комплимент към момчетата, защото всичко, което беше планувано се случи като задачи.“ – сподели помощник треньорът на „Берое“.

„Има неща, които треньора изисква във всеки един мач. Има и някои неща, които трябва да подобряваме, въпреки тази победа днес. Тя не трябва въобще да ни заблуждава. Работим върху тях. Има много хубави неща, които се случват и неща върху които трябва все още да работим.“ – допълни той.

„Отборът е готов физически, но най-важното е да влезем пределно мобилизирани в тези първи мачове и всеки от момчетата да даде максимума. Още от сега мога да кажа, че излизаме за победа срещу „Пирин“ (Благоевград).“ – завърши Апкарян.