Двата отбора от ДЮШ на „Берое“, които се състезават в Елитните групи до 19 г. и до 17 г. започнаха своята зимна подготовка днес. Към момента няма нови имена в отборите.

Първи на базата излязоха момчетата на Иван Гаджев, а „Берое“ U17 тренираха на две групи. И двата тима ще се подготвят изцяло в Стара Загора. Останалите отбори от ДЮШ започват своята подготовка на 18 януари.

_DSC0648

Контролните мачове за „Берое“ до 19 г. и „Берое“ до 17 г. ще започнат със съвместна учебна игра, която е насрочена за 23 януари. След нея старшата ще има още пет предвидени контролни срещи. Съперници в тях са „Верея“, „Бояджик“, „Розова долина“, „Свиленград“ и „Поморие“.

Юношите младша възраст, водени от Атанас Димитров ще изиграят още 7 контролни срещи. Съперниците в тях са от челото в класирането на Елитната група до 17 г., както и отбори до 19 г.

Датите за първите срещи от годината и в двете Елитни групи все още не са определени. В първи официален мач „Берое“ U19 ще приеме „Литекс“, а „Берое“ U17 играе с ЦСКА също у дома.