Кондиционният треньор на „Берое“ Пламен Липенски се яви на традиционната пресконференция след мач на „Берое“. Той говори пред медиите за двубоя и предстоящите два мача до края на годината. Вижте мнението му.

 

„Започвам с уговорката, че предварително знаехме, че този мач няма да бъде никак лек. С оглед на това, че противника стои здраво и добре групиран отзад и разполага с добри футболисти в защита. Миналите два мача с този отбор ние загубихме 5 точки. В крайна сметка единственото хубаво и радостно е че не подценихме този отбора. Това искам да подчертая дебело. Направихме всичко възможно да вземем този мач, макар и да не беше хубав и красив. По-добре грозен мач и сладка победа.“ – каза Липенски.

„Не ни притеснява краткото време до мача за Купата. Ние сме свикнали. „Черно море“ е силен турнирен съперник, но същото сме доказали и ние през годините, в които работим в „Берое“. Надяваме се на още една победа като знаем предварително, че „Черно море“ също играе много добре навън. Да оставим този мач, че сме ги победили във Варна с три гола преди няколко кръга. Няма да разчитаме и да се осланяме на това. Ние знаем, че трябва да се стегнем. Не само с „Черно море“, но след това остава и последен мач с „Локомотив“ (Пловдив). Трябва да ги изиграем на ниво, както досега сме изиграли тези мачове. Трябва да се поздравим и с победа, въпреки че това един добре ориентиран отбор от Никола Спасов. Нека си пожелаем успех срещу „Черно море“.“ – завърши той.