Авторът на победното попадение срещу „Левски“, при победата с 1:0 застана пред камерите. Вижте какво сподели Спас Делев:

 

– Каква бе психологическата роля на този двубой, след загубата от „Лудогорец“?
– За нас победата бе задължителна след тази тежка загуба. Днес трябваше да излезем и покажем една мъжка игра. Да победим отбора на „Левски“. Сторихме го и сме щастливи. Надявам се следващите мачове отново да бъдем победители.

– Успяхте ли да надиграете „Левски“, или по-скоро ги излъгахте?
– По-скоро ги излъгахме. Мисля, че се получи равностоен мач. Не мисля, че са показали нещо повече от нас. Стана добър мач. Ние успяхме да отбележим и закономерно победихме.

– По-специален ли е този гол за теб?
– За мен всеки един гол е специален, но този мисля, че е малко по-специален. Винаги съм искал да отбележа гол на „Левски“. Не, защото съм играл в ЦСКА, а просто от малък искам да им вкарам гол и се радвам, че това стана факт.

– В последните три кръга играхте с трита фаворита, според класирането и амбициите. Постигнахте загуба, победа и хикс. Може ли „Берое“ да се бори за нещо повече?
– Ние излизаме във всеки мач, за да победим. Да показваме нашата игра и всеки един от нас се стреми да дава най-доброто от себе си на терена. Накрая ще видим къде ще финишира „Берое“.