Изключително богато програма от мачове, с участието на отбори от ДЮШ има през настоящата седмица. Акцентите са реваншите от четвъртфиналите за Купата на БФС и на трите представители на „беройската“ школа. В края на седмицата пък и двата елитни отбора домакинстват в поредните двубои от Елитните групи.

Утре от 14 ч. на Изкуствен терен от комплекс „Берое“ e първата среща за седмицата от турнира за Купата на БФС. „Берое“ 2002 приема „Янтра“ (Габрово) във втори четвъртфинал. Момчетата на Атанас Рибарски имат комфортна преднина от цели пет попадения след победата с 1:6 като гост.

В сряда (25 ноември) също от 14 ч. и отново на Изкуствен терен юношите старша възраст, родени след 1998 г. ще изиграят своя реванш от четвъртфиналния сблъсък с връстниците си от „Черно море“ за Купата на БФС. В първия двубой във Варна „беройци“ загубиха с 1:0 и имат гол пасив.

Отново в сряда от 14 ч. юношите младша възраст, родени след 2000 г. ще гостуват на „Ботев“ с аванс от две попадения. Момчетата на Сидер Димитров победиха с 3:1 в първия четвъртфинал за Купата на БФС.

Програмата през уикенда предлага два двубоя от Елитните групи. В събота (28 ноември) от 14 ч. „Берое“ U17 приема тима на „Чавдар“ (Етрополе) в двубой от XV кръг на Елитната група до 17 г. Мачът е на Изкуствен терен от комплекс „Берое“. В последния си двубой от първенството момчетата на Атанас Димитров победиха „Локомотив“ в Пловдив с 0:2 след попадения на Михаил Димитров и Надим Ангелов. Тимът заема 12 място във временното класиране с актив от 14 т.

Отново в събота „Берое“ 2002 и „Берое“ 2003 приемат „Арсенал“ (Казанлък) в двубои от Областните първенства в съответните набори. И двата двубоя са на Изкуствен терен. „Берое“ 2002 играе от 10 ч., а „Берое“ 2003 започва своя двубой в 11:30 ч.

В неделя (29 ноември) от 14 ч. на Изкуствен терен „Берое“ U19 приема ФК „София 2010“ в мач от XV кръг на Елитната група до 19 г. В последния си мач от първенството тимът, воден от Иван Гаджев завърши при нулево равенство гостуването си на „Левски“. Тимът заема 8 място във временното подреждане с актив от 21 т.

Също в неделя, но от 10:30 ч. „Берое“ 2000 приема ФК „Стара Загора“ в мач от Областното първенство за юноши младша възраст.