Ръководството на Баскетболен клуб „Берое“ направи жест към всички футболни фенове за предстоящия сблъсък с „Левски“ от 7 кръг на Националната баскетболна лига. Старозагорци приемат „сините“ от 19 ч. в събота (21 ноември) в Общинска спортна зала „Стара Загора“. Два часа и половина по-рано – 16:30 ч. футболният отбор излиза срещу „Литекс“ на стадион „Берое“, в мач от 16 кръг на „А“ група, а билетите от двубоя ще важат и за баскетболния мач. За срещата в спортната зала ще могат да влязат и хората с абонаментни карти за футболния сезон. За да се възползвате от това предложение просто трябва да запазите своя билет за вход от срещата „Берое“-„Литекс“.

ОЧАКВА ВИ ЕДНА НЕОБИКНОВЕНА СПОРТНА СЪБОТА! ДА ПОДКРЕПИМ ЛЮБИМИТЕ ОТБОРИ!

Билетите вече са в предварителна продажба в системата на eventim. 

Цените на пропуските са 5 лв. за всички привърженици. Билетите за VIP зоната са по 30 лв. За VIP-а ще се продават и билети по 10 лв., които са единствено за лица до 18 г.

Входът за деца до 12 години е свободен.

Съветваме всички привърженици да се възползват от предварителната продажба на билети!

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА

Билетите за мача са в предварителна продажба на всички каси на eventim в страната. Там се продават всички видове билети. За този двубой е предвидена и онлайн продажба с опция print@home. Може да закупите своя билет онлайн тук