ПФК „Берое“ зарадва всички първокласници в Стара Загора и тази година. За пети пореден първи учебен ден клубът организира акцията под надслов „В час с „Берое““. 1500 първокласници от всички старозагорски училища получиха беройски тетрадки със снимки на отбора и кратка история. Те им бяха връчени лично от футболистите на „Берое“. Иво Иванов, Благой Макенджиев, Веско Пенев, Елиаш и компания зарадваха децата в почти всички училища в града, където има първолаци. Идеята на акцията е да се популяризира местният отбор сред най-малките и то в най-специалния за тях ден – първия учебен ден.

_DSC7521

Всички футболисти на „Берое“, треньорите и всички служители в клуба пожелават много успехи на всички първолаци в училище и се надяват да ги виждат все по-често да спортуват, както и да подкрепят любимия зелен тим на стадиона под Аязмото.

Неманя Милисавлевич бе специален гост в СОУ „Иван Вазов“

IMG_5455

Nemanja

Бразилецът Том откри учебната година в СОУ „Железник“

100_2974

Друг бразилски халф на „Берое“ – Елиаш бе на откриването на учебната година в IX ОУ „Веселин Ханчев“.

IMG_5480

Имаше ли футболист на „Берое“ и във вашето училище? Изпратете ни вашите снимки със своите любимци на press@beroe.bg или ги качете във facebook страницата на „Берое“. Там ще видите и още снимки от първия учебен ден с „Берое“.

IMG_5472