Капитанът на „Берое“ Иво Иванов говори специално за beroe.tv след края на двубоя срещу „Литекс“ спечелен с 1:0. Вижте какво сподели той пред камерата на клубната телевизия.

 

– Иво, честита победа и мнението ти за този двубой?
– Благодаря. Много тежък мач. Много единоборства и изсипани топки. Радващо и че успяхме да вкараме гол. Имахме шансове да вкараме и втори и да решим мача. Заслужена победа за нашия отбор.

– Доста положения, различна игра, различен състав. Как се чувствахте на терена?
– Чувствахме се добре. Ние сме 22-23 футболисти, всеки може да влезе и да играе и ще го направи добре и ще даде 100% от него. Пак казвам, че беше много тежък мач, много важен за нашия отбор. Радващо е че успяхме да победим.

– Каква е ползата от този резултат най-вече чисто психологически?
– Има разбира се. Искахме да се върнем където ни е мястото – в тройката. Мисля, че нашия отбор става с всеки следващ мач по-силен и имаме своите шансове.

– Продължава поредицата без загуба в шампионата и без загуба като гост от миналата година. Няколко думи за това…
– Това е плод на много работа. Всяка седмица гледаме съперника, с който играем. При нас защитата не започва от нас, а още от нападателите. Всички се защитават добре. Това се дължи на целия отбор и на това, което тренираме през седмицата.

– Сега предстои пауза в шампионата, а за теб двубой с националия отбор. Успех ти пожелаваме. Какво очакваш от тези двубои?
– Благодаря за пожеланията. Отивам да тренирам и ако ми дадат шанс да играя добре и да се представя добре за националния отбор.