С 52% от гласовете Атанас Зехиров бе определен за играч на мача „Берое“ – „Черно море“. След срещата той говори пред микрофона на Diema sport, телевизията която излъчи мача. Вижте какво каза голмайсторът за „зелените“ в двубоя.

– Отбеляза гол, но той не стигна за победа. Защо се стигна до този Х според теб?
– За жалост не успяхме да победим. Мисля, че изиграхме едно доста добро първо полувреме. Второто полувреме отборът на „Черно море“ изравни, така да се каже, играта. Имаше и няколко положения, както и ние. С оглед на показаното мисля, че резултата е заслужен.

– Какво се промени толкова във вашата игра в началото на тази втора част?
– Не мога да кажа, че сме стъписали. Просто понякога не се получават нещата. Мисля, че дадохме всичко от себе си, но така стана, че на контраатака ни вкараха гол. После се върнахме и се опитахме да вкараме още един гол, но не успяхме.

– Може би вашата стабилност в защита ви даде самочувствие, че можете да запазите този гол преднина?
– Не. По принцип търсихме втори гол, но не се получи. Отборът на „Черно море“ изравни, така че сме доволни на хикса.

– По традиция ти след мача отдели време на феновете. Какво им каза? Имаше няколко от сектор „А“, които скочиха на Петър Хубчев недоволни от равенството. Ти какво си каза с агитката?
– Аз по принцип имам един приятел. Той е малък и всеки път отивам при него. Не само при него, а и при всички по-малки фенове, за да ги поздравя. Просто се поздравихме, това беше.

– Тежи ли ви това, че някои гледат на вас дори като фаворит за титлата?
– С оглед на предишния сезон всеки очаква от нас пак едно добро представяне. Всеки мач е тежък така, че ще трябва доста по-голяма подкрепа.

– Предстои дерби с „Ботев“ (Пловдив). Какво очакваш от там?
– Очаквам като всеки един мач да излезем за победа.