Утре „Берое“ излиза срещу „Славия“ в София в двубой от IV кръг на „А“ футболна група. Главен арбитър на срещата в Ивайло Стоянов от Петрич, който ще даде първия съдийски сигнал на мача в 17:30 часа на стадиона в кв. „Овча купел“.

Единственият контузен в редиците на „Берое“ е Венцислав Василев, а под въпрос за утрешната среща остава сърбинът Неманя Милисавлевич.

В изминалия кръг на родния шампионат „Берое“ надигра и победи новака „Пирин“ (Благоевград) с минималното 1:0, а „Славия“ претърпя поражение като домакин на „Черно море“ със същия резултат.

След изиграването на три двубоя от първенството „заралии“ заемат второ място в подреждането с актив от 7 точки, а „белите“ са две позиции назад с пункт по-малко.

Съдийската комисия към БФС повери двубоя на Ивайло Стоянов от Петрич, а негови първи асистенти ще бъдат Николай Марков и Мирослав Иванов, и двамата от Сандански. Софиянците Таско Тасков и Адриан Петров ще бъдат в помощ на съдийството в близост до двете футболни врати, а четвърти рефер е Иво Колев, отново от столицата. Делегат на БФС е Лъчезар Димитров от София, а Любчо Иванов, отново от столицата, ще оцени работата на арбитрите в утрешната среща.

В 97-те срещи между двата отбора, състояли се на ниво „А“ група, „Берое“ е надделявал 33 пъти срещу 45 поражения, нанесени от „белите“, а 19 са срещите, завършили без победител. Головата разлика е 116:173, в полза на столичани.