Футболистите на „Берое“ проведоха днес официалната си тренировка преди срещата-реванш от втори квалификационен кръг на Лига Европа срещу датския „Брьондби“. Утре от 20 часа „зелените“ излизат в търсене на задължителна победа, за да се класират за трети квалификационен кръг. Официалната тренировка се проведе в същия час на официалния стадион за срещата „Брьондби Стейдиъм“.

_DSC0561

Заниманието бе наблюдавано от около 20-ина привърженици на „Берое“, които вече са в Дания. Очаква се утре по обяд да пристигне и основната група фенове, които пътуват с автобуси и коли. Интерес към двубоя декларираха и много българи, които живеят в чужбина и се очаква те да подкрепят българския отбор на „Брьондби Стейдиъм“.

_DSC0582

Настроението в отбора е отлично, всички 20 футболисти в групата са здрави и надъхани за добро представяне в утрешния мач.

_DSC0583

В първата среща преди седмица „Берое“ загуби с 0:1 в Стара Загора, след попадение на Албрехтсен в края на двубоя. Срещата ще бъде предавана „Минута по минута“ в beroe.bg, както и на живо с картина по „Диема Спорт“