Старши треньорът на „Берое“ Петър Хубчев говори след загубата с 0:1 от „Брьондби“ пред медиите. Вижте какво бе неговото мнение за срещата.

 

„Според мен това, което бяхме начертали и искахме тактически се получи през почти целия мач. Знаехме, че ще имаме доста проблеми при статични положения. За мое голямо съжаление точно така се получи. От друга страна трябва да признаем превъзходството на „Брьондби“. Бяха по-добри през целия мач. Само че има и това, че не винаги по-добрия побеждава. Можехме да се поздравим и ние с по-добър резултат, но за съжаление загубихме от статично положение.“ – обобщи мача Хубчев.

„Реалисти хора сме, много са ни малки шансовете, но за тези шансове ще говорим след неделя. Сега имаме друг, по-важен мач.“ – коментира той.

„За смяната на Мапуку така сме решили. Физически отпада. Аз даже му казах на него – върши страшно много работа, което досега не е правил, но няма как да изкара цял мач. Това поне е голяма крачка при него специално.“ – обясни специалистът.

„Бих казал, че ни надиграха. Не беше такава голяма разликата за мен. Не гледам толкова противника, но като цяло бяха малко по-добрия отбор от нас.“ – каза още той.

„Ще коментираме с футболистите, но такива фаулове каквито искаха при гола в Европа трудно ще ти дадат.“ – допълни наставника.

„Разбирам желанието да коментираме реванша, но повярвайте ми, два пъти по-важен мач имаме в неделя. Разбира се, че при тоя резултат трябва да помислим за по-голям риск.“ – каза още Хубчев.

„Надявам се загубата да не се отрази. Ние тази дума „вдигане“ не я употребяваме въобще. Мисля, че по начина по който се държахме не трябва толкова много да се срамуваме от това, че сме загубили от „Брьондби“. По-скоро ще извадим нещо позитивно от този мач, което да ни помогне за неделя. Аз лично мисля, че няма да се отрази загубата освен чисто физически.“ – допълни той.

„Ваше е мнението за това, че атаката е слаба. Няма да го коментирам.“ – завърши специалистът.