В четвъртък (16 юли) от 20 ч. „Берое“ ще приеме датския „Брьондби“  в среща от втори квалификационен кръг на Лига Европа.

Стадион „Берое“ ще бъде затворен 24 часа преди началото на срещата и ще отвори врати за първите посетители в 18 ч.

Четири часа преди началото на мача пред съоръжението ще бъдат отворени специални каси за продажба на билети за срещата. Преди това билети могат да бъдат закупени от обектите на eventim в страната, както и онлайн в системата на eventim. Цените на пропуските са 10 лв, 20 лв. и 50 лв., в зависимост от сектора.

На стадиона ще бъдат отворени общо 14 терминала за вход, както следва:

stadium-plan with-parking

* Вход 1 – четири терминала
* Вход 2 – пет терминала
* Вход 3 – два терминала
* Вход 6 – един терминал (Само за привърженици на „Брьондби“)
* Вход 5 – един терминал (Вход само за притежателите на билет за Бокс 7)
Привържениците, които ще влязат от Вход 5 трябва да следват следния маршрут (по ул. „Професор Митко Гогошев“)! По него няма да бъдат допускани привърженици с билети за другите сектори!

road

Организацията на двубоя е съгласувана с органите на реда, които ще следят пропусквателния режим около и в самия стадион!

Предоставяме ви следните препоръки и задължителни условия:

* Автомобилите, които имат достъп до паркинга на стадиона трябва да преминат по източната дъга на стадиона! (покрай товарния изход)

* Автомобилите на представители на медиите, които имат съответната акредитация трябва да преминат единствено по западната дъга за подстъп към паркинга! (зад сектора за гости)

* По западната дъга няма да се допускат привърженици на „Берое“

* На съоръжението няма да се допускат малолетни лица без придружител или декларация!

* Призоваваме и съветваме всички привърженици да дойдат на стадиона без личните си автомобили, защото трафика ще бъде изключително затруднен. Час преди двубоя кръговото движение ще бъде затворено за движение с автомобил!

* Призоваваме и съветваме всички привърженици да дойдат на стадиона по-рано и заемат своите места до 19:30 ч.

* Пазете своите билети до настаняването си на съответното място!

* В деня на срещата Официалния фен магазин на „Берое“ няма да работи. Ще ви информираме допълнително дали ще има шанд пред стадиона.