ПФК „Берое“ организира продажба на абонаментни карти за домакинските срещи от предстоящия сезон 2015-2016 г. Картите ще се продават от 11 юли в Официалния фен магазин на „Берое“, който се намира на стадиона под Аязмото (северозападен вход, този с големите стълби). Работното му време е понеделник-сряда и събота-неделя (10:00 до 13:00 часа и 13:30 до 18:30 часа). Почивни дни са всеки четвъртък и всеки петък. По традиция магазинът работи и по време на официалните срещи на тима на ст. „Берое“.

Абонаментните карти дават право на достъп до домакинските срещи на „Берое“ на стадиона под Аязмото за предстоящия сезон, като това освен сигурните 18 мача от „А“ група включва и срещите от турнира за Купата на България, които се играят на стадион „Берое“. Това прави отстъпка между 20% и 40% от нормалната цена на билетите.

В продажба са три вида карти – стандартна, която е на цена 75 лв. и две разновидности VIP карта – за възрастен с паркомясто на цена 500 лв. и детска VIP карта на цена 100 лв. (Валидна е за лица до 18 г.). Притежателите на VIP карта ще имат възможност да наблюдават всички домакински мачове на „зелените“ от най-атрактивните места в централната ложа и ще имат достъп до организирания от клуба кетъринг за всеки двубой. От новия сезон във VIP зоната на стадиона няма да се допускат лица до 18 г., които не разполагат със съответната абонаментна карта.

Абонаментните карти не важат за двубоите от Лига Европа!

Първия домакински двубой за сезона ще бъде на 18 или 19 юли, когато „Берое“ приема „Монтана“ в мач от 1 кръг на А група. Точната дата и час на срещата ще бъдат обявени от БФС допълнително.

ОЧАКВАМЕ ВИ НА СТАДИОНА! НЕКА ЗАЕДНО ИЗЖИВЕЕМ ПОБЕДИТЕ НА ЛЮБИМИЯ ОТБОР!