От 8 юли новата официална екипировка с марка Uhlsport на представителния отбор вече е в продажба единствено в Официалния фен магазин на „Берое“, който се намира на стадиона. Както е известно, след двегодишна пауза, през новия сезон „Берое“ отново ще бъде с екипировка на немския производител на спортни стоки. Беройци играха за пръв път с новия екип по време на първия двубой от Лига Европа срещу „Атлантас“ (Литва), спечелен с 0:2.

През тази година фланелката е изключително оригинална, като съчетава популярното сред феновете райе, но не в класически вариант и с изцяло зелен гръб. Комбинация между традиционен вариант на „беройски“ екип, историческо райе и модерна визия – това е новата мачова фланелка:

ekip-promo

Цената на фланелката е 39 лв. В наличност и в продажба ще бъдат пуснати размери от ХХХS до ХХL. Официалният фен магазин на „Берое“ е с работно време 10:30 ч. – 18:30 ч., всеки ден без четвъртък и петък. Новите екипи ще се продават и пред стадиона, на специален щанд в деня на мача-реванш с „Атлантас“ (Литва). Работното време на щанда ще бъде 16 ч. – 19:30 ч.

ekip4

В магазина може да закупите и официалните мачови гащета, които са на цена 14 лв.

Match-shorts

В продажба са пуснати още официална тениска с яка Uhlsport на цена 35 лв. Има два варианта – бяла и зелена.

Polo-shirt-green

Polo-shirt-white

Освен това ви предлагаме и тениска за свободно време Uhlsport на цена 15 лв. 

Shirts-free-time

Съвсем скоро в продажба ще бъдат и официалните анцузи с марка Uhlsport. Ще обявим допълнително точната дата за начало на продажбата.