Продажбата на билети за реванша от първи квалификационен кръг между „Берое“ и „Атлантас“ (Литва) продължава с нормални обстоятелства днес. Двубоят ще се играе на 9 юли от 20 ч. в Стара Загора. По-късно днес е първият двубой в Клайпеда. Мачът започва в 19 ч. и ще се играе на местния „Стадион Централен“.

Автобусът с организираните фенове на „Берое“ вече е в Клайпеда след дългия път от България. Очаква се на стадиона в Литва да има около 100 привърженици на „зелените“.

Билетите за реванша, които бяха пуснати в продажба вчера се продават доста успешно. Над 2000 са продадените билети в първия ден от продажбата. Сектори 103-108 вече са почти запълнени. Все още има места в сектори 101 и 102. Съветваме ви да не чакате последния момент и да закупите своя билет.

Можете да го направите онлайн с кредитна карта или с наложен платеж, или в един от билетните центъри на eventim в Стара Загора.

Местата, в които хартията беше свършила в първия ден ще бъдат заредени днес и ще можете да купувате и от тях.

Билети ще има и на 8 и 9 юли на касите пред стадион „Берое“. Съветваме ви обаче да си осигурите по-рано ценната хартийка, за да имате по-добро място на стадиона!