След двегодишна пауза, през новия сезон „Берое“ отново ще бъде с екипировка на немския производител на спортни стоки Uhlsport. Дойде време и да представим на вашето внимание новата мачова фланелка на представителния отбор за сезон 2015/16 г.

ekip-promo

Беройци ще облекат за пръв път новия екип по време на първия двубой от Лига Европа срещу „Атлантас“ (Литва). През тази година фланелката е изключително оригинална, като съчетава популярното сред феновете райе, но не в класически вариант и с изцяло зелен гръб. Комбинация между традиционен вариант на „беройски“ екип, историческо райе и модерна визия – това е новата мачова фланелка:

ekip12

ekip14

 

ekip4

ekip5 ekip3

 

През сезона „Берое“ отново ще бъде с бели гащета, но промяна има в чорапите, които също ще са бели. За добрия комфорт на фланелката гарантира системата smartbreathe® Lite на Uhlsport.

ekip17

Резервният екип ще бъде изцяло черен, със светлозелен кант.

ekip10

ekip11 ekip9

 

Основният вратарски екип е в цвят бордо.

ekip7

ekip8 ekip6

 

Новата екипировка ще бъде в продажба единствено в Официалния фен-магазин на „Берое“, който се намира на стадиона под Аязмото. Тя ще бъде на разположение на феновете преди първото домакинство за сезона – срещу „Атлантас“ (Литва) на 9 юли. Очаквайте допълнителна информация за цените, както и за останалата официална екипировка, която ще бъде пусната в продажба.

ekip1

ekip2