Петър Хубчев коментира пред клубния сайт тегления днес жребий за първи и втори квалификационен кръг на Лига Европа. Както стана ясно „Берое“ ще се изправи срещу литовския „Атлантас“ (Клайпеда) като първо препятствие. Евентуален втори съперник ще бъде победителят от двойката „Брьондби“ (Дания) и „Ювенес“ (Сан Марино). Ето какво каза треньорът:

„За това кратко време след жребия не бих могъл да коментирам детайлно. Имам наблюдения върху футбола в Прибалтика, който е на добро ниво. В момента шампионатът в Литва е в разгара си, съперникът се намира на трето място. Това предполага, че ще бъдат в оптимална спортна форма. Както знаете, в момента при нас тече подготовка. Сред първите ми впечатления за „Атлантас“ са, че имат добро нападение. Ние веднага започваме своята подготовка за двубоя. Ще разузнаем съперника, колкото е възможно. Ще дадем всичко от себе си, за да продължим и се надявам това да се случи. Но имаме още много работа, която да свършим“, сподели Хубчев по повод съперника в първия двубой.

Той не пожела да коментира евентуалния противник във втори кръг и каза: „Нека не мислим още за следващ противник. Много е рано за нещо такова“