Юношите старша възраст на „Берое“ отпаднаха от Републиканското първенство, след като загубиха реванша от осминафиналите срещу „Черно море“ с 5:0 във Варна. В първия двубой момчетата на Иван Гаджев победиха с 4:1. Срещата ще се отличи и със скандалното съдийство, след като реферът изгони двама играчи на „Берое“. Вратарят Богомил Цинцарски бе отстранен още в 25 минута, а през втората част играта напусна и Ивайло Ангелов.

Домакините откриха резултата в началните минути и поведоха с 1:0. В 25-та минута Богомил Цинцарски бе ударен от противников състезател при спряна игра, след което отвърна на удара, но главният съдия показа червен картон единствено на вратаря на „Берое“. Гостите успяха да задържат този резултат до почивката.

През втората част играчите на „Черно море“ успяха да се разпишат с два далечни удара и покачиха на 3:0. При този резултат от игра бе изгонен и Ивайло Ангелов, който получи пресилен втори жълт картон. Така „Берое“ остана с 9 души на терена и не успя да запази преднината си от първия двубой. До края на срещата домакините реализираха още две попадения за крайното 5:0.