На редовната пресконференция след двубоя с „Ботев“ (Пловдив) пред медиите говори помощник треньорът на „Берое“ Левон Апкарян. Вижте какво сподели той за победата:

 

„Мисля, че започнахме мача много организирано. Контролирахме двубоя изцяло. Не давахме възможност на противника да разгърне своята игра. Имахме положения, в които можехме да открием резултата, но в най-неочаквания момент получихме гол. Точно в такъв момент си личи, когато отборът е добър. Реагирахме веднага и по най-добрия начин. Комплимент към момчетата. Успяхме да обърнем този мач, в който и двата отбора играха футбол. Благодаря от името на всички“ – сподели впечатленията си от двубоя Апкарян.

Попитан дали смяната на Мапуку бе принудителна, треньорът каза: „Да, в течение на мача, когато някой получи болки е нормално да бъде заменен. Той сам се обади, че иска смяна“

„Когато мине последния мач, смятаме колко точки имаме и къде се намираме в класирането. Ние играем във всеки един мач за победа. Това не е нещо ново.“ – отговори Апкарян на въпрос за нагласата в последния двубой срещу „Лудогорец“ в Разград.