Капитанът Иво Иванов сподели мнението си за днешния двубой срещу „Локомотив“ (София), завършил с победа за „заралии“ с 1:0. След края на срещата той застана пред камерата на клубната телевизия. Ето какво каза той специално за beroe.tv.

 

– Иво, коментарът ти за двубоя?
– Много важни три точки, много труден мач. Повече битка и тактика, за да изчакаме нашия момент и да успеем да победим. Напълно заслужено при това.

– Къде бе ключът за успеха за този двубой за четири точки, тъй като може да се окаже, че и директните срещи са от значение?
– Дойдохме с идеята да победим и цяла седмица се готвехме за това. Излязохме и успяхме – с повече агресия и по-добра тактика в хода на двубоя. Изчакахме своя шанс и успяхме. Имахме повече положения, докато съперникът нямаше дори чисто такова.

– Изравнени са силите на отборите… Как оценяш шансовете оттук насетне?
– Интересно се получава в първата шестица, защото всеки един мач вече е финал. Надявам се да вземем следващите два мача пред наша публика, за да се класираме там, където ни е мястото – а именно в евротурнирите. Искам да благодаря на всички, които вярват в нас. Има мнения в България, и в Стара Загора от хора, които не вярват в нас. Ние не сме направили кой знае какво, но тази победа бе за тези, които застават зад нас както в радостните, така и в тежките мигове.