Билетите за двубоя срещу ЦСКА от XXVIII кръг на „А“ група вече са в продажба. Двубоят ще се играе на 1 май (петък) от 18 ч. на стадион „Берое“. Цените на пропуските са 5 лв., 8 лв. и 30 лв.

Входът за деца до 12 години е свободен. За всички останали важат следните указания.

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА

Билетите за мача са в предварителна продажба на две места – в Официалния фен магазин на ст. „Берое“ (влиза се през вход 5 на схемата по-долу) и в Офис магазин на НФК на ул. „Захарий Княжески“ 81А (зад Съда).

От двете места  можете да закупите билети от 8 лв. (редовен), 5 лв. (ученици и пенсионери), а в Официалния фен магазин има и билети от 30 лв. за VIP зоната.

ПРОДАЖБА НА БИЛЕТИ В ДЕНЯ НА МАЧА

В деня на мача ще работят седем каси, които ще отворят в 16 часа, два часа преди началото на мача.

Пред стадиона ще работят пет каси. Двете каси в ляво (запад) ще продават само билети с намаление, които са на цена от 5 лв. В дясно (изток) двете каси ще продават билети от 8 лв. и от 30 лв. Средната каса ще продава билети от 5 лв. и 8 лв. (тя е предвидена предимно за родители с деца). Ще работи касата до стълбите на козирката (вход 5 на схемата по-горе). На нея ще можете да закупите билети от 8 лв. и 30 лв.

Билети с намаление ще се продават САМО срещу представен документ!

В деня на срещата с ЦСКА Официалният фен магазин на „Берое“ ще започне работа с отварянето на входовете на стадиона – 2 часа преди мача!

ГОСТУВАЩИ ФЕНОВЕ

В деня на мача ще работи и касата на сектора за гостуващи фенове пред сектора за гости откъдето привържениците на ЦСКА (София) могат да закупят пропуски на цена 8 лв. В сектора за гости няма да се допускат зрители с билети с намаление!

ОРГАНИЗАЦИЯ НА ВХОДОВЕТЕ

season2014-15