Старши треньора на „Берое“ Петър Хубчев бе видимо разочарован от развоя на двубоя с „Локомотив“ (София). След срещата той говори пред медиите. Вижте какво сподели наставникът на „зелените“.

 

„Мачът се разви по най-лошия начин за нас. Още в първата минута гол. Отборът тръгна напред, имахме две или три възможности да се върнем в мача. За съжаление не успяхме да ги вкараме, създадохме ги наистина, но не ги вкарахме. И точно в толкова неудобен момент получихме втори гол в края на полувремето.“ – каза Хубчев.

„Колкото и смешно да звучи мога да кажа едно мое мнение – утре ще го кажа и на момчетата. Аз до края видях желание за гол. Не казвам да изравим резултата, но поне се борихме до края. Това за мен е важно в този мач.“ – допълни той.

„Всичко е възможно в спорта. Аз от както съм тук имаше няколко такива момента, в които се говори за психическо рухване. Справяме се. Познавам добре тези момчета. Мисля, че психически няма да рухнат. Познавам ги много добре, но не са такива хора, че да трябва да ги вдигаме. Няма нужда от приказки за вдигане на главите в тази съблекалня. Гарантирам мотивацията занапред.“ – обясни още специалистът.

„Гади и Бакалов не са близо до игра. Със здравето не са много добре. Трябва им още време. Колко точно ми е трудно да ви кажа.“ – завърши треньора.