Старши треньорът Петър Хубчев говори след равенството 0:0 с „Локомотив“ (София) пред медиите, като сподели позицията си относно срещата и други актуални теми. Вижте какво каза той.

 

„Още преди мача знаехме, че отборът, който се възползва от грешката на другия, ако успее да се възползва ще спечели този мач. За съжаление не успяхме да се възползваме от тяхната грешка първо ние при положението на Мапуку, а за наше щастие и те не успяха при нашата грешка. Иначе имаше много тактика в този двубой, но ние това и очаквахме. Много прибран противник, на контраатака.“ – каза Хубчев.

„Не знам каква е схемата и с кои противници по какъв ред ще играем. Така или иначе сме в шестицата и ще играем с всички. Това целяхме първо. От тук нататък ще подхождаме към всеки мач. Знам само, че следващия противник е ЦСКА в София. След това ще видим.“ – допълни той.

„Не сме водили разговор за целите тази седмица. Имахме други задачи. Пък и изчакахме този мач.“ – обясни специалистът.

„Аз по принцип избягвам да давам отделни оценки за футболистите. Като цяло желанието го имаше въпреки отчасти негативния резултат. Искахме до края да вземем този мач. Жоро знаем колко време не е играл след тежка контузия. Желанието му беше на ниво. Същото се отнася и за Нсереко, който не е играл още повече време. Трябва им време и на двамата и ние ще им го дадем.“ – сподели наставникът.

С думите „Не коментирам другите специалисти.“ – отказа Хубчев да коментира изказване на колегата си Димитър Васев.

„Въпросът за Стивън Петков е към ръководството. Знам, че се развиват нещата, но трябва да се видят документите на футболния съюз, за да стане ясно.“ – обясни Хубчев.

„След мача с ЦСКА планираме краткотраен лагер с контролна среща, но това са само планове. Ако има нещо официално ще го кажем.“ – завърши той.