Вратарят на „Берое“ Михаил Михайлов получи повиквателна за лагер на националния отбор до 19 години, който ще се състои от 20 до 30 март 2015 година. По време на лагера националите, водени от Александър Георгиев, ще изиграят три контроли – на 24 март с „Айнтрахт“ (Брауншвайг, Германия), на 26 март с „Хановер 96“ (Хановер, Германия) и на 30 март с националния отбор на Холандия до 19 години.

Това е първа повиквателна за Михаил Михайлов в тази възраст. Той е част от националните гарнитури от 16-годишна възраст, преминавайки през U16, U17 и U18. За последно, под ръководството на Александър Георгиев той взе участие в престижния Международен турнир „В памет на Валентин Гранаткин”, в който се включиха 18 тима. Надпреварата се проведе в Санкт Петербург в началото на тази година. „Лъвчетата“ завършиха на осмо място. Михайлов бе на вратата на България в 3 от 5-те срещи, които изиграха националите на турнира, а в две от тях запази мрежата си суха.

Михайлов се подготвя с мъжете на „Берое“ като е и първи избор за мачовете на младежкия тим U21 в Младежката лига за Иван Гаджев. Там „Берое“ в момента е пети.