Защитникът на „Берое“ Владимир Зафиров изигра 90 минути при победата на „зелените“ с 1:0 над ЦСКА в София. Въпреки, че играе с болки и инжекции той отново се представи на познатото добро ниво. Както винаги бе любезен да говори и специално за beroe.tv. Вижте какво сподели той.

 

– Влади, поздравления за победата. Впечатленията ти?
– По-хубаво от това не можеше да се случи днес. Радвам се, че успяхме да изиграем този мач въпреки тежките климатични условия и не беше отложен. Всички сме много щастливи от тази победа. Говорим си тук, че това не се е случвало никога на този стадион „Берое“ да победи. Както казах и вчера в едно интервю време беше да развалим тази традиция и успяхме.

– Как ще коментираш обстановката на стадиона. Домакините се бяха погрижили, но затрудни ли терена и двата отбора?
– Наистина доста усилия са положили домакините. Според мен се справиха с почистването на терена и беше годен за игра. Поздравления за това.

– Бихте ли посветили победата на някой?
– На всички фенове на „Берое“ в България и в чужбина.

– След тази по победа „Берое“ и на теория е в първата шестица. Какви са амбициите от тук насетне?
– Амбициите са ни първите места. Ще ги атакуваме. Продължаваме по същия начин да се борим всеки мач за победа.

– Как се чувстваш ти физически? Знаем, че имаше проблеми.
– За жалост продължават моите проблеми. Отново играх на инжекции. Не знам и аз вече. Доста сложна се оказа моята контузия в глезена. Играя с болка, но се надявам, че ще преодолеем тази болка и ще отмине. Имаме още един мач с „Локомотив“ (София) у дома и след това има прекъсване за националите. Може би тогава ще направя по-голямо прексъване, за да мога да се възстановя напълно.

Използвани са въпроси и на gong.bg!