Салим Керкар отбеляза гол и направи асистенция в днешния мач между „Берое“ и „Локо“ (Пловдив), завършил 3:0. Вижте какво сподели след срещата крилото на „Берое“ специално за beroe.tv.

 

– Салим, мнението ти за мача?
– Започнахме много добре и ни беше лесно в началото, защото „Локомотив“ не нападаха много и не ни създаваха много проблеми. Победата днес е много важна по пътя ни към първата шестица.

– Беше ли прекалено лесно за вас, защото доминирахте изцяло мача и не позволихте на гостите да играят своята игра?
– Ние си направихме сами лесен мача с това, че стояхме добре и в защита и нападение и контролирахме случващото се на терена. Не направихме много грешки и затова мачът бе лесен за нас.

– Колко важен беше този успех за класирането в горната половина след разделението. Смяташ ли, че вече е сигурно мястото ви там?
– Не. Математически все още не са ни достатъчни точките. Но победата е важна по пътя към тази цел. Ще видим другите резултати. Трябва да играем много силно и в следващите мачове – другата седмица играем с ЦСКА. Ако играем добре и в оставащите мачове ще влезем със сигурност в шестицата.

– Идната седмица гостувате на ЦСКА. Може би този сезон те са един от най-добрите тимове. Как трябва да играе „Берое“, за да вземе точки срещу „червените“?
– Трябва да играем както всеки мач – компактно и като отбор. Трябва да пресираме, защото ако им оставим пространства ще ни създадат много проблеми. Трябва да сме концентрирани от началото до края и да вземем минимум една точка от ЦСКА.