Потърсихме и мнението на Владимир Зафиров за двубоя с „Лудогорец“. Както винаги централния бранител бе любезен и застана пред камерата на beroe.tv. Ето какво сподели той.

 

– Неприятна загуба от „Лудогорец“. На какво я отдаваш?
– Наистина. Много съжаляваме за отпадането от турнира. Всички момчета гледаме в съблекалнята и много ни е яд за тази тъпа загуба, която се получи. Според мен доста повлия и съдията с този червен картон в 14-ата минута. Нямам думи. Абсолютно измислен картон. Последно, което ми останало в паметта е един фаул в края на двубоя, когато поех топката с коляно, а той ми свири игра с ръка. За мен е пълен безхаберник този съдия, но няма да се оправдаваме с него. Имахме си шансовете да вкараме голове, но може да се каже, че цял мач играхме с човек по-малко. Съжаляваме, много ни е яд.

– До колко мача стана по-труден за вас след изгонването на Боровски в 14-ата минута на двубоя?
– Много труден. Все пак „Лудогорец“ са доста класен отбор за българските стандарти, видяхме как играха в Европа. Срещу такъв отбор с човек по-малко е много трудно да се противопоставиш, особено ако губиш с един гол в резултата. Имахме си шансовете. Малшанс е че не успяхме да отбележим и злощастно за нас не успяхме да продължим.

– На какво отдаваш вдигането на оборотите в началото на второто полувреме, създадохте много повече опасности и можехте да стигнете до изравнителен гол?
– При този резултат 1:0, който не ни устройваше нямаше какво друго да правим. Нямаше смисъл да чакаме и пробвахме да върнем един гол най-малкото.

– Предстоят три финални срещи, които ще определят вашето място в плейофите на първенството. Как трябва да подходи „Берое“ в тях?
– Както и да подходим трябва да победим без значение срещу кой играем. Три мача са до разделянето на отборите. И в трита мача излизаме за победа, без да се интересуваме от останалите резултати.