Днес „Берое“ продаде правата на полузащитника Стефан Спировски и той вече е играч на лидера в македонското първенство „Вардар“ (Скопие).  Ръководството на клуба му благодари за съвместната работа и му пожелава успех в кариерата.

Спировски се присъедини към „Берое“ в началото на 2014 г. До този момент той записа участие в 20 мача на тима и реализира 2 гола.

Стефан Спировски е роден на 23 август 1990 година в Битоля, днешна Македония. Играе като централен полузащитник.

От 2007 до 2009 година играе за „Пелистер“ (Битоля) в Македония. За „зелено-белите“ записва 42 мача, в които отбелязва 2 гола. През зимната пауза на 2009/2010 година преминава в „Борац“ (Чачак). Изиграва 51 мача и вкарва 2 попадения за два сезона и половина. В края на сезон 2011/2012 „Борац“ отпада от сръбската първа лига и поради тази причина Спировки преминава под наем в македонския първодивизионен „Работнички“ (Скопие). През сезон 2013/14 се завръща в „Борац“, но записва два мача с екипа на „романтичарите“ като резерва.

Спировски е преминал през всички национални гарнитури на Македония. Има два мача за Македония U17, три за Македония U19 и 21 срещи с екипа на младежкия национален тим на западната ни съседка до 21 години, в които има и 2 отбелязани гола.

Междувременно стана ясно, че договорът на Михаел Ковачевич няма да бъде подновен и защитникът бе освободен. Швейцарецът дойде в клуба през лятото, но рядко получаваше шансове в титулярния състав.

Михаел Ковачевич е роден на 6 март 1988 г. в Базел, Швейцария. Ковачевич е юноша на швейцарския „Олд Бойс“, но преминава и през школата на хърватския „Динамо“ (Загреб).