Днес стана ясна програмата за зимна подготовка на представителния тим. Първото занимание за 2015 г. е насрочено за 12 януари от 15:00 ч.  Първата част ще бъде изцяло в Стара Загора, като в първите дни ще бъде пороведен мини лагер на Старозагорските минерални бани.

Известни са и съперниците за контролните срещи. Първата проверка за годината е на 19 януари срещу „Верея“. На 24 януари съперник в контролна среща ще бъде съставът на „Ботев“ (Пловдив), а по всяка вероятност двубоят ще се играе на базата на жълто-черните в Коматево. Първата част от подготовката ще завърши със спаринг срещу „Свиленград“ на стадион „Колодрума“ в крайграничния град на 26 януари.

Втората част от подготовката ще бъде проведена в турския курорт Алания. Беройци ще се подготвят там от 27 януари до 4 февруари, като ще изиграят три контролни срещи. Съперниците за тях ще бъдат обявени допълнително.

След завръщането си в България отборът отново ще се подготвя в Стара Загора, а последната проверка преди подновяването на официалните двубои ще бъде в Поморие срещу местния „Черноморец“ на 7 февруари.

„Берое“ ще стартира годината с двата отложени двубоя срещу „Лудогорец“ (Разград) от турнира за Купата на България. Финално точните дати и часове за двубоите не са обявени. Очаква се първият двубой в Стара Загора да бъде на 15 или 18 февруари, а реванша в Разград на 22 февруари.

Програмата може да претърпи промени. Точните часове за всяка контролна среща ще бъдат обявени допълнително.

ПРОГРАМА ЗА ПОДГОТОВКА

12 януари 2015, 15:00 часа:
Начало на тренировките

13-19 януари 2015:
Лагер на Старозагорски минерални бани, тренировки в Стара Загора

19 януари 2015, Стара Загора:
Берое (Стара Загора) – Верея (Стара Загора)

24 януари 2015, Пловдив:
Ботев (Пловдив) – Берое (Стара Загора)

26 януари 2015, Свиленград:
Свиленград 1921 (Свиленград) – Берое (Стара Загора)

27 януари – 4 февруари 2015:
Лагер в Алания, Турция с три контролни срещи, съперниците ще бъдат обявени допълнително

7 февруари 2015, Поморие:
Поморие (Поморие) – Берое (Стара Загора)

* Програмата не е окончателна и Берое запазва правото си на промени.