Георги Костадинов застана пред камерата на beroe.tv след края на двубоя между „Берое“ и „Марек“. Вижте какво сподели той.

 

– Жоро, мнението ти за двубоя?
– Изиграхме доста силен мач. Бяхме по-комбинативни въпреки лошия терен. С оглед на положенията смятам, че това беше най-лекия резултат, с който „Марек“ можеха да си тръгнат.

– Треньорът каза, че втория гол е бил преломния момент в мача. Ти смяташ ли така?
– Моето мнение е че първия гол беше преломния момент в мача. Когато нашия отбор вкара първи гол започва да има самочувствие и показва истинското си лице с доста скорост в атакуващ план.

– Каква е разликата с предишните двубои, в които резултатите не бяха на ваша страна?
– Смятам, че не показахме силните си страни, а именно добра тактическа дисциплина, игра на скорост и да бъдем компактни като отбор.

– Какви са целите пред отбора. Остават ли същите?
– Разбира се, целите не са се променяли. Без значение дали побеждаваме или губим. Нашата цел е минимум място в първата шестица.

– Оценката ти до тук за първеснтвото?
– Мога да дам такава само за нашия отбор. Според мен се представяме доста добре, но все още сме много далеч от тавана на възможностите си.

– Днес като че ли започнахте плахо в първите минути…
– Гледахме да не допускаме грешки както срещу „Хасково“, тъй като знаем, че допуснеш ли първи гол на такъв тежък терен става много трудно.

– Тежеше ли ви тази серия от три мача без победа и това ли е причината за това начало на двубоя и това, че после всичко си дойде на мястото?
– Не смятам, че ни тежаха загубите. Гледахме да сме по-предпазливи и гледахме и да си извадим нужните изводи от предните мачове. Започнахме по-прибрано, за да успокоим мача и постепенно да наложим нашия стил на игра.

Използвани са въпроси и на други медии.