„Берое“ приема „Лудогоец“ утре (5 декември) от 16 ч. в мач от XVIII кръг на „А“ група. За главен рефер на двубоя бе определен Николай Йорданов от София.

В редиците на „Берое“ със сигурност отпада единствено Атанас Зехиров, който продължава да лекува своята контузия. Всички останали играчи ще бъдат на линия за двубоя.

Касите на стадион „Берое“ ще отворят в 14 ч., а вратите на съоръжението в 14:30 ч. Билетите за срещата са на цена 5 лв. за пенсионери и ученици и 8 лв. за всички останали. В продажба са и билети за VIP зоната, които са на цена 30 лв. Входът за деца до 12 г. е свободен.

Преди 14 ч. може да закупите билет за двубоя от Офис магазин на НФК на ул. „Захарий Княжески“ 81А (зад Съда).

Пред стадиона ще работят пет каси. Двете каси в ляво (запад) ще продават само билети с намаление, които са на цена от 5 лв. В дясно (изток) двете каси ще продават билети от 8 лв. и от 30 лв. Средната каса ще продава билети от 8 лв. и 5 лв. (тя е предвидена предимно за родители с деца). Ще работи касата до стълбите на козирката (вход 5 на схемата по-горе). На нея ще можете да закупите билети от 8 лв. и 30 лв.

Билети с намаление ще се продават САМО срещу представен документ!

В деня на мача официалният фен магазин на „Берое“ ще работи с отварянето на стадиона (2 часа преди двубоя) – за мача с „Лудогорец“ магазинът ще отвори в 14 часа!

ОРГАНИЗАЦИЯ НА ВХОДОВЕТЕ!

season2014-15

В последния кръг на първенството „Берое“ загуби при гостуването си на „Хасково 2009“ с 1:0, а „Лудогорец“ спечели с 5:1 срещу „Локомотив“ (София) в Разград.

Преди изиграването на кръга в „А“ група „Берое“ има 28 т. и се намира на трето място във временното класиране, съперникът е позиция по-горе с актив от 35 т.

Николай Йорданов ще бъде главен рефер на двубоя, а за негови помощници са назначени Веселин Мишев от София и Георги Славов от Плевен, а допълнителни асистент съдии са Георги Кабаков и Валентин Вълков от Пловдив. Четвърти съдия е Николай Ангелов от Самоков, а оценка на съдиите ще постави Мартин Богдев от Бургас.

През този сезон беройци завършиха при равенство 1:1 в гостуването си на „Лудогорец Арена“, а попадението бе дело на Салим Керкар. До този момент двата тима са се срещали общо 7 пъти в двубои за първенство. „Берое“ няма победа, два мача са завършили реми, а съперникът е спечелил 5 двубоя.